Vink Hekwerken Elst

 

 

Startpagina.Producten.Bedrijf.Contact.

Vink Hekwerken: vakmanschap en persoonlijk advies

 

Vink Hekwerken Elst werd in 1999 opgericht door Henri Vink. In de beginjaren hield hij zich vooral bezig met het leveren en plaatsen van ambachtelijk gesmeed hekwerk, maar de laatste jaren zijn de activiteiten steeds verder uitgebreid. Tegenwoordig levert en monteert Vink Hekwerken alle soorten hekwerk voor bedrijfsterreinen, sportcomplexen en particuliere tuinen, waarbij ook technische hoogstandjes als op afstand bedienbare poorten, ‘scharnierloos’ hekwerk waarbij de wijze van ophanging van het hek op subtiele wijze wordt weggewerkt of veiligheidssloten geïnstalleerd kunnen worden. Naast het plaatsen van nieuwe hekwerken houdt Vink zich bezig met onderhoud en reparaties.

 

 

 

Vink Hekwerken is een familiebedrijf, waarin behalve Henri Vink ook zijn zoon Robbert werkt. Vink Hekwerken staat bekend om zijn persoonlijke benadering. Informatie-aanvragen en offertes worden snel afgehandeld, of het nu om een kleine particuliere tuin gaat, een sportveld of een groot bedrijfsterrein. Henri Vink komt altijd ter plekke bekijken welke eisen het terrein aan het hekwerk stelt. In nauw overleg met de klant wordt vervolgens - zonder extra kosten - een keuze gemaakt uit de juiste materialen, kleuren en montagetechnieken.

 

 

“Hekwerk is helaas meestal de sluitpost bij de bouw van een huis of een bedrijfspand”, zegt Henri Vink. “Mensen vergeten echter, dat een fraai hekwerk heel beeldbepalend is en de juiste finishing touch geeft. Een degelijk hekwerk, dat echt roestbestendig en professioneel gemonteerd is, gaat vele jaren mee, zonder dat je er naar om hoeft te kijken. En wat tegenwoordig ook niet onbelangrijk is: een degelijk hekwerk beschermt je huis en tuin bovendien tegen mensen, die er niets te zoeken hebben.”