Vink Hekwerken Elst werd in 1999 opgericht door Henri Vink. In de beginjaren leverde en plaatste hij vooral ambachtelijk gesmeed hekwerk, maar tegenwoordig levert en monteert Vink Hekwerken alle soorten hekwerk voor bedrijfsterreinen, sportcomplexen en particuliere tuinen.

Hierbij kunnen ook technische hoogstandjes als op afstand bedienbare poorten, ‘scharnierloos’ hekwerk waarbij de wijze van ophanging van het hek op subtiele wijze wordt weggewerkt of veiligheidssloten geïnstalleerd worden. Naast het plaatsen van nieuwe hekwerken verzorgt Vink ook onderhoud en reparaties.

Altijd ter plekke naar de wensen & eisen

Vink Hekwerken is een familiebedrijf, waarin behalve Henri Vink ook zijn zoon Robbert werkt. Vink Hekwerken staat bekend om zijn persoonlijke benadering. Informatie-aanvragen en offertes worden snel afgehandeld, of het nu om een kleine particuliere tuin gaat, een sportveld of een groot bedrijfsterrein. Henri Vink komt altijd ter plekke bekijken welke eisen het terrein aan het hekwerk stelt. In nauw overleg met de klant wordt vervolgens – zonder extra kosten – een keuze gemaakt uit de juiste materialen, kleuren en montagetechnieken.

Beeldbepalend

“Hekwerk is helaas meestal de sluitpost bij de bouw van een huis of een bedrijfspand”, zegt Henri Vink. “Mensen vergeten echter, dat een fraai hekwerk heel beeldbepalend is en de juiste finishing touch geeft. Een degelijk hekwerk, dat echt roestbestendig en professioneel gemonteerd is, gaat vele jaren mee, zonder dat je er naar om hoeft te kijken. En wat tegenwoordig ook niet onbelangrijk is: een degelijk hekwerk beschermt je huis en tuin bovendien tegen mensen, die er niets te zoeken hebben.”